AGENDA

MAART 2020

ZONDAG 8 MAART 2020

Teaparty voor ondernemende vrouwen

Na een geslaagde eerste editie in december, gaat de volgende teaparty door op Zondag 8 maart 2020. Deze editie gaat speciaal voor ondernemende vrouwen zijn. Gezelligheid, een kopje thee met wat lekkers en netwerken met collega’s.

Het is allemaal begonnen bij een heerlijk tasje thee te drinken. Dromen van mijn eigen thee op de markt te brengen, mensen bijeen brengen, nieuwe ontmoetingen, verhalen delen en zoveel meer. In december ging onze eerste teaparty van start en de feedback was fantastisch. 

Hieronder lees je enkele leuke reacties op de teaparty:

Dankjewel voor de super gezelligheid.

Dank jullie wel allemaal om jullie te mogen leren kennen.’T was heel leuk.

‘T was een fantastisch theeparty…eerlijk, ik wist echt niet wat te verwachten en ‘t was zofenomenaal… zo harmonieus, zo leerrijk waaaw. Zo dankbaar omdat het zo simpel om zo’n mooie connectie te maken tussen onbekenden. Deze namiddag blijft echt hangen. Thx voor alles.

Een dikke merci voor de hartelijke ontvangst. Ik vond het een SUPER namiddagje. Wat een prachtige mensen heb ik mogen ontmoeten…En dan nog te zwijgen over de heerlijke thee die wij geproefd en meegekregen hebben. Dankjewel daarvoor en hopelijk tot snel.

Wil jij er ook graag bij zijn ?

Reserveer dan snel je plaatsje want de plaatsen zijn beperkt.

Wanneer:    Zondag 8 maart 2020

Uur:             14u – 17u

Waar:          Christel van Loon – leef met lef

                     Bosstraat 199

                     3500 Hasselt

Prijs:           30 euro incl. thee & versnapperingen en goodiebag

Zaterdag 28 maart:

Workshop rond assertiviteit

Uitleg volgt weldra.