Boek je LEF gesprek met Christel van Loon| Leef met Lef

Maak een afspraak

Boek een kennismakingsgesprek.

Download ZOOM gratis op je computer en je krijgt van mij een link doorgemaild waardoor je rechtstreeks in ZOOM komt. Je moet de deur niet uit en je kan rechtstreeks met mij praten.

Gedurende 25 minuten luister ik naar jouw verhaal en wat je graag zou willen veranderen in je leven. Dit is geen coachingsessie maar een verkennend gesprek om samen te bekijken hoe ik je kan ondersteunen. Ik geef je sowiezo 1 tip waarmee je al aan de slag kan gaan.

TIP: bereid dit gesprek eventjes voor op papier zodat je zeker bent dat je alles verteld wat nodig is. Aan dit Lef gesprek zijn geen kosten verbonden.

Super, jij wil graag een Lef gesprek met mij.

Vul aan de rechterkant je gegevens in en schrijf eventjes in het kort op wat de reden is dat je een LEF gesprek met mij wil hebben. Een LEF kennismakingsgesprek kan alleen s’avonds tussen 18u en 20u op maandag-dinsdag-donderdag en vrijdag. Geef eventjes door welke dag en uur jij graag zou hebben.

Contact

christel@leefmetlef.be
0485 76 27 53
Ook op WhatsApp

Adres

Holrakkerstraat 151
3510 Kermt-Hasselt

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden

Leef met Lef vindt het belangrijk dat je weet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens bij Christel van Loon in goede handen zijn. Je persoonsgegevens verwerkt Leef met Lef volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en kun je nalezen in de Privacy Policy.