Leef met Lef | Neem contact op met Christel van Loon

Stuur Leef met Lef een berichtje

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Christel van Loon vindt het belangrijk dat je weet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens bij ons in goede handen zijn. Je persoonsgegevens verwerken wij volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en kun je nalezen in de Privacy Policy.

Heb je vragen over welk traject het beste bij jou past? Heb je suggesties omtrent onderwerpen die je graag behandelt zou zien? Kan ik je ergens mee helpen?

Laat het ons horen.

Contactgegevens Leef met Lef

christel@leefmetlef.be
0485 76 27 53
Ook op WhatsApp
Facebook

Adres

Bosstraat  199
3500 Hasselt

Wil je steeds op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse inspiratiemails.Christel van Loon zal de door u gegeven informatie gebruiken om contact met u op te nemen en u updates en marketing toe te sturen.*

*Leef met Lef vindt het belangrijk dat je weet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens bij Leef met Lef in goede handen zijn. Je persoonsgegevens verwerkt Leef met Lef volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en kun je nalezen in de Privacy Policy.