Healy frequentietherapie met Christel van Loon | Leef met Lef

Ervaar je vaak en veel pijn, heb je moeite met slapen en kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!

Frequentietherapie voor iedereen!
Healy is een klein, vernuftig draagbaar apparaatje die je via een blue tooth verbinding kunt bedienen met je smartphone. Het is een nieuwe vorm van frequentietherapie en de opvolger van de Timewaver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen.

Meer balans voor lichaam & geest
Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of zelfklevende elektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.

Disclaimer

Healy is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor de adjuvante therapie van psychische aandoeningen zoals angst, depressie en daarmee samenhangende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van Healy worden door de conventionele geneeskunde niet erkend wegens gebrek aan bewijs in de conventionele geneeskunde.

Hoe simpel het ook lijkt aan de buitenkant, de innerlijke werking van Healy is zeer complex. U hoeft niet alle wetenschappelijke details te begrijpen om van de effecten te genieten. Het is voldoende dat Healy zijn werk doet om uw gezondheid en welzijn te dienen.

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk hebt gehad, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt.

Medisch gecertificeerd
De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten. vanwege deze medische certificering.

Eigen ervaring met Healy
Ik gebruik de Healy zelf meerdere keren per dag . De Healy heb ik onder andere ingezet bij pijn, verkoudheden, hooikoorts, om te detoxen, om mijn emotionele en fysieke evenwicht te herstellen, om specifieke organen te behandelen, om te ontspannen en om mijn immuunsysteem een boost te geven. De Healy zet ik ook preventief in voor de gezondheid van mijn gezin. Want dat is het voordeel dat je gezin ook gebruik kan maken van de Healy. Door de Healy is mijn energie enorm verbeterd.

Contra-indicaties voor de Healy: tijdens zwangerschap, niet geschikt voor mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is.

Er bestaan verschillende Healy pakketten. Voor méér informatie en/of bestelling van een Healy, klik op de button.