Wat is hypnose?

Hypnose is een krachtige tool die je voor veel kan gebruiken o.a. bij slecht slapen, angst voor spinnen, nagelbijten, te veel stress, te weinig zelfvertrouwen, verlegenheid, angst om te spreken op het podium, vliegangst, te veel snoepen, …

Hypnose is een zeer krachtige manier om voorgoed verlost te zijn van bepaalde angsten/fobieën, pijnen en slechte gewoontes. Het is een fantastisch hulpmiddel bij slapeloosheid en stress.

Hypnose helpt je jouw gevoel van zelfzekerheid, vertrouwen en lef te versterken.

Hulp vragen is niet zwak, het is een teken van sterkte en kracht!

Hypnose is geen hocus pocus of duistere magie.

Ik kan je niet in slaap toveren en dingen laten doen die jij niet wil of waarvan jij je niets meer herinnert.

Ik ga je niets laten vertellen wat jij zelf niet wilt.

Jij hebt altijd de controle op elk moment!

Hypnose is geen wondermiddel maar een fantastische techniek waarbij we gebruik gaan maken van trance. Deze trance kan je vergelijken met dagdromen of zoals een moment waarop je zo aandachtig een boek aan het lezen bent, dat je niet meer hoort als iemand aan jou iets vraagt. Je slaapt niet maar je bent in een dromerige toestand waarbij je nog altijd de controle over je lichaam en geest behoudt. Een toestand van diepe rust en ontspanning waarbij je toch nog alles hoort.

Doordat je zo lekker loom en ontspannen bent, kan ik rechtstreeks tot jouw onderbewustzijn praten. Je hersenen blijven actief maar met mijn suggesties richt ik mij rechtstreeks tot jouw onderbewustzijn. Het is dat deel van je geest waar gedachten, emoties, gevoelens en herinneringen zijn opgeslagen.

Door rechtstreeks contact te maken met je onderbewustzijn, ga je je verbinden met je ware essentie. Je krijgt hierdoor op een veilige manier inzichten. En deze inzichten gaan leiden tot verandering. Verandering van wat jou tot hiertoe heeft tegengehouden om volledig jezelf te zijn.

DISCLAIMER

Ik heb geen medisch diploma en ben geen dokter. Ik zal dus ook geen diagnoses stellen of advies in medicatiegebruik geven.

Ik claim niet dat ik ziektes kan genezen, maar leg de focus op het herstellingsvermogen van het eigen lichaam.

Bij ziektes/medicatiegebruik vraag ik je om eerst je arts te raadplegen.

Alcohol en drugsverslavingen behandel ik niet.