Testimonials van andere klanten van Christel van Loon | Leef met Lef

Lees de testimonials van Leef met Lef

Je moet mij niet op mijn blauwe ogen geloven. Lees hier enkele reacties van klanten en laat je overtuigen door hun ervaringen.

Ik wist niet wat ik moest verwachten want ik kende Louise Hay niet maar ik vond de training geweldig. Christel heeft dit geweldig goed gedaan. Ze heeft dit met volle overtuiging en motivatie gedaan. Er was veel variatie in de training. Het is een training om eens stil te staan wat er zich allemaal afspeelt in ons onderbewustzijn. Ik ga dit zeker toepassen in mijn dagelijks leven.

Christel, mooi om te zien welke weg jij bent ingeslagen. Ik ben dankbaar dat ik er bij mocht zijn. Jij doet het super en ik zie je graag op het grote podium. Liefs en dikke knuffel!

Ik vond het een boeiende, ontspannende en leerrijke training. Christel bereidt zich héél goed voor en laat ook haar kwetsbaarheid zien door een aantal voorbeelden uit haar ervaring aan te tonen. Ik ga ontspannen naar huis en ga de wijsheid mee naar huis nemen. Het belang van affirmeren en het dagelijks toepassen is duidelijk binnengekomen.

Christel is een uitermate gedreven en professionele coach die als geen ander weet waar dieper en duurzaam geluk te vinden is. Christel leeft zelf de missie die ze uitdraagt en dat werkt inspirerend en ondersteunend voor de eigen weg naar die gelukkigere versie van jezelf te vinden en zeker als je het moet stellen met een ‘maatje meer’ en hier vrede mee wil vinden, weet Christel echt wel van aanpakken.

Christel is vastbesloten om vrouwen te laten voelen dat de binnenkant
belangrijker is dan de buitenkant. Echte kracht komt van binnen. Christel
Is zelf het lichtende voorbeeld. Ik ben trots!

Christel is een zeer professionele coach die op ‘no nonse’ basis werkt. Haar heldere kijk en eerlijkheid geeft de mensen nieuwe inzichten zodat ze vol goede moed en energie nieuwe stappen in hun leven kunnen nemen.

Christel is een echte topvrouw die mij heel erg inspireert. Haar innerlijke rust en motivtie namen mij tijdens het Heal your Life weekend mee op een prachtige ontdekkingstocht naar mezelf en mijn toekomstige IK. Wat vastzat uit het verleden werd losgelaten en wat nog wat stroefloopt omgezet in positieve affirmaties. Christel blijft alle deelnemers ook activeren om na het weekend verder te werken op wat we geleerd hebben. Voor mij is dat helemaal geweldig! Dankjewel voor wie je bent, Christel!

Boordevol nieuwsgierigheid naar wat het me zou leren en bijbrengen schreef ik me in voor de weekendworkshop ‘Love yourself – Heal your Life’. Ik had van mezelf niet verwacht of gedacht dat ik me zo zou kunnen en durven openstellen maar het gebeurde…heel spontaan. Ook na het weekend blijft het nog nawerken, denk ik er nog aan terug en ben er mee aan de slag; op mijn eigen tempo en ritme. Het weekend heeft een positieve voetafdruk gemaakt in mijn leven, in het proces om te leren houden van mezelf en mezelf graag te zien zoals ik ben: een vrouw met rondingen, een mooie vrouw die er mag zijn! Er is nog een weg af te leggen, want het gaat natuurlijk niet 1,2,3, maar ik ga geraken waar ik wil geraken. Dankzij de ondersteuning van Christel.