LEF Body Oil natuurlijke olie | Leef met Lef - Christel van Loon

Tijdens het persoonlijk coachen van vrouwen en het geven van workshops, heb ik vastgesteld dat er veel gemeenschappelijke factoren zijn bij al deze vrouwen:

  • weinig zelfvertrouwen
  • geen of weinig zelfliefde
  • te weinig lef om hun droomdoelen waar te maken
  • met hun gedachten nog in het verleden of in de toekomst zitten

Dit bracht mij op het idee om iets te ontwikkelen wat hun hierbij extra kan ondersteunen tijdens het transformatieproces maar op een simpele en natuurlijke manier.

Ik ben gaan brainstormen met Créosa Govaerts, zaakvoerder van Creosa Aroma Experience en auteur van 3 topboeken.
Na veel experimenteren en testen is daar een supermooi product uitgekomen. Mijn volledige passie is er in terug te vinden.

Gebruik: breng 2x per dag een paar druppels LEF body oil aan op de binnenkant van je polsen en op je zonnevlecht al draaiend met je hand in de richting van de klok. De zonnevlecht is het gedeelte op je buik boven de navel en ook je krachtcentrum genoemd.
Waarschuwing: Bij het gebruik van deze LEF body oil is het aangeraden om de ingesmeerde lichaamszones gedurende enkele uren niet bloot te stellen aan de zon of de zonnebank. Niet gebruiken tijdens zwangerschap.
Prijs: LEF body oil bevat 50 ml natuurlijke olie met 10 verschillende essentiële oliën.
Dit flesje bevat 1000 druppels en is dus zuinig in gebruik vanwege het pipetje.
Een LEF body oil flesje kost slechts 34,95 euro.

34,95 incl. BTW

LEF body oil is een 100 % natuurlijke fluweelzachte olie aangevuld met 10 essentiële oliën. Deze LEF body oil helpt het zelfvertrouwen te herwinnen en zorgt met zijn heerlijke geur voor méér positiviteit dankzij de citrusvruchten. Door de goede aarding van heilig hout brengt het je aandacht naar het hier en nu. Bloemengeuren van geranium en fragonia zorgen voor méér mentale balans. Frisse toetsen van limoen, citroen, palmarosa en grove den zorgen voor méér zuurstof in het lichaam en goed werkende bijnieren. Onze bijnieren staan namelijk in voor het aanmaken van méér dan 50 soorten lichaamseigen hormonen.
Deze LEF body oil is ontstaan door passie voor het leven. Een 100% natuurlijke olie die je ondersteunt in je transformatieproces naar mentaal en lichamelijk evenwicht.